×

Hata

vmError: getVmSubLayoutPath layout badges not found
vmError: getVmSubLayoutPath layout freeshipping not found

Endüstriyel Mutfak Ekipmanları Alımında 3D Şifre Sistemiyle Güvenli Kredi Kartı Kullanımı

 

3 Boyutlu Güvenlik (3D Secure) Sistemi Nedir ?

 

Visa'nın uluslararası geçerliliği olan bu yeni sistemi, internet alışveriş dünyasının 3 boyutu olan müşteri, kart sağlayıcısı banka ve işyeri arasındaki bilgi akışını alışveriş esnasında özel şifre ve anahtarlar sayesinde güvenle sağlayarak kart hamilinin ve işyerinin gerçekliğini doğrular. Kişisel Güvenlik Mesajı'nız kartın ait olduğu banka tarafından alışveriş sırasında size gösterilir.

 

Kart hamili, Kişisel Güvenlik Mesajı adı verilen kendine özel bilgiyi güvenli sitelerden yaptığı alışverişler esnasında görecek ve sitenin gerçek olduğunu anlayacaktır.

 

Aynı şekilde kart hamili sadece kendisinin bildiği 3 Boyutlu Güvenlik şifresini girerek işlemini onaylayacak, böylece işyerine de (alışveriş sitesi) kendini tanıtacaktır.

 

Bu doğrulamayı, şifreyi kontrol edip sisteme kartın ve sahibinin gerçek olduğunu bildirecek olan kartın ait olduğu banka yapacaktır.

 

3 Boyutlu Güvenlik Sistemi kart hamili-banka-işyeri arasındaki bu bilgi akışını şifreli olarak sağladığından size özel bilgilerinizi kimse elde edemeyecektir.

 

Sistem Visa için "Verified By Visa" güvencesiyle karşınıza çıkacaktır. 

 3d boyutlu şifreleme sistemiyle internetten güvenli endüstriyel mutfak malzemeleri lokanta ekipmanları otel makineleri alımı 0212 2370749

 

Sisteme Nasıl Kayıt Olunur ?

 

3 Boyutlu Güvenlik sistemini (3D Secure) kullanabilmeniz için; Kartınızın ait olduğu banka sitesinden kartınızı doğrulayarak kayıt yaptırmanız ve Kişisel Güvenlik Mesajı'nızı belirlemiş olmanız gerekmektedir. 3 Boyutlu Güvenlik Sistemi şifreniz size alışveriş esnasında kartın ait olduğu banka tarafından sorulacaktır.

 

Neden 3 Boyutlu Güvenlik Sistemi üyeliği ?

 

Tüm kredi kartları, 3 Boyutlu Güvenlik Sistemi'ni internetten güvenli alışveriş yapabilmeniz için kullanımınıza sunuyor.

 

Kredi kartınız ile güvenli alışveriş yapabilmek için size bir şifre ve Kişisel Güvenlik Mesajı'nız gerekmektedir.

 

Kişisel Güvenlik Mesajı, internette güvenli alışveriş yapmanızı sağlayan bilgidir. Lütfen güvenli sitelerden alışveriş esnasında Kişisel Güvenlik Mesajı'nızı görüp doğrulamadan alışverişinizi sonlandırmayınız. 

 

Kart Hamiline Faydaları Nelerdir ?

 

3 Boyutlu Güvenlik Sistemi sayesinde kart bilgileriniz başkalarının eline geçse bile size 3 Boyutlu Güvenlik Sistemi şifreniz ve Kişisel Güvenlik Mesajı'nız bilinmediği için sisteme dahil üye işyerlerinde harcama yapılamaz. Sisteme üye olmayan işyerlerinde ise herhangi bir harcamaya itirazınız halinde sorumluluk işyerine aittir. Böylece sistem tam güvenlik sağlar. Lütfen şifrenizi banka personeli dahil kimseye söylemeyiniz

Yorumlar (0)

0 oy üzerinden 0 / 5 olarak değerlendirildi

Sorunuzu veya isteğinizi aşağıdan yazabilirsiniz

  1. . .
Oyla:
0
Ek Dosyaları (0 / 3)
Konumunuzu Paylaşın
Aşağıdaki görselde görüntülenen metni yazın
Henüz bu ürüne sorulmuş bir soru yok